Ondergronden

Donkergroen is al vele jaren actief met ondergronden. Donkergroen Ondergronden bestaat uit een team van enthousiaste ontwerpers, productspecialisten, uitvoerders en ondergrondexperts die samen zorg dragen voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende, kleurrijke en veilige ondergronden.

De productrange van Donkergroen Ondergronden is breed. Niet alleen Polyplay kunstgras, maar ook Softbark Rubberschorsvloer, flexis Rubbervloer of Terragryn Grindvloer behoort tot de mogelijkheden. En alsof dat nog niet genoeg is levert ondergrond.expert tientallen andere ondergronden. Van zand tot rubbertegels en Dekowood houtsnippers.

Flexis Rubbervloeren
Spelen, sporten of gewoon lekker loungen? Dankzij zijn veerkrachtige werking is de Flexis Rubbervloer de ideale valdempende ondergrond voor elk sport- of speelterrein. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze Flexis Rubbervloer behoort tot een van de meest veilige valdempende ondergronden. Een speelterrein passend bij de huisstijl van de school? Door verschillende vormen en kleuren te gebruiken wordt uw sport- of speelterrein, zowel binnen als buiten, een ware eyecatcher.


Softbark Rubberschors
Een onderhoudsvriendelijke buitenruimte die toch natuurlijk oogt? Dan is Softbark Rubberschors voor u de juiste keuze. Softbark Rubberschors voorkomt onkruid, is niet giftig en trekt bovendien geen ongedierte aan. Ook als valdempende ondergrond is Softbark Rubberschors absoluut een veilige keuze, ook voor rolstoelgebruikers.


Terragryn Grindvloeren
De Terragryn Grindvloer voor buiten is een uitermate duurzaam en onderhoudsarm product. Terragryn Grindvloeren hebben een lange levensduur, zijn slijtvast, waterdoorlatend en worden naadloos gelegd. Buitengewoon geschikt voor tuinen en terreinen, wandelpaden, boomspiegels in stedelijke gebieden maar ook voor fietspaden. Terragryn Grindvloeren zijn leverbaar in diverse kleuren en kleurmixen en kunnen in de meest bijzondere patronen worden gelegd.


Polyplay Kunstgras
Polyplay Kunstgras is populair. Dat is ook niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat het geschikt is voor een uitgebreide reeks aan toepassingen voor diverse doelgroepen. Niet alleen is Polyplay Kunstgras geschikt als valdempende ondergrond voor speeltoestellen maar wordt het ook veel gebruikt voor sportvelden, particuliere tuinen, evenementen, plantsoenen, rotondes, rijstrookscheidingen en nog veel meer.
Overige ondergronden

Voorbeelden van overige ondergronden in onze productrange zijn Dekowood houtsnippers en rubbertegels. Ook valdempend zand behoort tot de mogelijkheden. En mocht er een meer natuurlijke uitstraling gewenst zijn dan kiest u voor houtsnippers, boomschors of gras. Voor al onze ondergronden geldt dat ze voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Kijk voor meer informatie op onze website ondergrond.expert