Large accounts

Een uniforme uitstraling voor al uw locaties

Een goed verzorgde werkomgeving levert een positieve bijdrage aan de wijze waarop uw organisatie wordt beleefd door medewerkers, klanten en prospects. Een nette buitenruimte, een representatieve entree en een goed onderhouden interieur: het vertelt iets over hoe u in uw werk staat.

Donkergroen werkt sinds jaar en dag voor de grotere en kleinere bedrijven in Belgi en Nederland. We weten dat een grote landelijke account vaak andere prioriteiten stelt dan een kleine organisatie als het gaat om groenbeleving en representatie. Dat ziet u terug in ons dienstenpakket en onze service.

Een uniforme uitstraling voor vijftien locaties? Donkergroen werkt landelijk maar is in regionaal opzicht dichtbij waardoor u voor al uw locaties het comfort hebt van n hovenier, n factuur n profiteert van aantrekkelijke kortingen. Een onderhoudsconcept waarbij u zelf exact aangeeft hoe netjes het moet blijven? Donkergroen verdeelt uw terrein in diverse zones waarbij u per terreinzone door middel van controlebeelden het netheidniveau bepaalt. U leest alles over onze aanpak in de marktmap ''Large Accounts''.

Bekijk hier ons overzicht van gerealiseerde projecten.