Interieurbeplanting

Leaderboard

Functioneel groen

Groen op de werkplek. Groen in de woonomgeving. Wij kunnen niet zonder. Iedereen heeft behoefte aan groen. Groen geeft rust, brengt sfeer en zorgt voor een gezonde en ontspannende omgeving. Bovendien is groen functioneel en mooi. Denk bijvoorbeeld aan de ontvangsthal van een nieuw kantoorgebouw of de binnentuin van een verzorgingstehuis. Wij vertellen u er graag meer over. Met Donkergroen komen interieurs tot leven.

Specifieke aanpak van binnenbeplanting

Groen binnen gebouwen vraagt om specifieke planten en bomen. Wij brengen daarom eerst de klimatologische omstandigheden in kaart en gebruikmakend van de omgevingsfactoren, zoeken wij daar het juiste groen bij. Alles wordt afgedekt met natuurlijk decoratiemateriaal, passend bij de plant, pot of bak. Wij weten wat goed is voor groen.

Onderhouden van uw interieurbeplanting

Wat mooi is kan ook mooi blijven. Onderhoud van binnengroen luistert nauw, om planten en bomen in goede conditie te houden is daarom vakkundig onderhoud nodig. Donkergroen beheerst dit vak. Wij werken met verschillende servicecontracten. Van volledig zorgeloos tot specifiek en periodiek onderhoud.

Groen werkt beter

Meer over Interieurbeplanting leest u op onze website: www.groenwerktbeter.nl. Hier laten wij u graag zien hoe groen beter werkt, voor iedereen!

Showroom

Wilt u de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Wij ontvangen u graag in n van onze showrooms, in Sneek of Houten (Nederland). 

Kerstboomservice

Uw kantoor zorgeloos in kerstsfeer. Dat regelt u ook bij Donkergroen Interieurbeplanting. Bedrijven en instellingen kunnen bij ons makkelijk n of meer kerstbomen en kerstdecoratie huren. U bepaalt de maat van de kerstboom en de kleur van de kerstballen en de versiering, wij bezorgen m op een moment dat u bepaalt.

Dankzij een ruim assortiment in sfeervolle kerstbomen en accessoires is Donkergroen in staat een kerstsfeer naar ieders wens samen te stellen. Onze standaard kerstbomen kunt u bestellen via www.kerstboom.expert. Neem voor specifieke wensen contact met ons op.