Donkergroen in 'n notendop

Donkergroen is een Nederlands familiebedrijf met 18 locaties in Nederland en Belgi. Ons bedrijf is gestart in 1961 in Sneek (Noord-Nederland) en heeft zich in de loop der jaren gestaag uitgebreid door het openen van nieuwe vestigingen op diverse locaties in Nederland.

SpeeltopveiligLogo

SpeelTopVeilig

Donkergroen heeft een zusterbedrijf SpeelTopVeilig, specialist in inspectie, advies en reparatie van speeltoestellen en speelterreinen. We pakken zelf de certificering van onze natuurlijke speelaanleidingen op middels een erkend onafhankelijk keuringsinstituut.

SpeelTopVeilig is gevestigd in Tiel (Nederland).

Kwaliteit

Goede kwaliteit is bij Donkergroen vanzelfsprekend maar komt niet vanzelf. Daar werken we hard aan, elke dag weer. Dat zult u zeker ervaren wanneer u een project bij Donkergroen onderbrengt. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheorganisaties en zijn trots op onze certificeringen.

Brancheorganisatie

BFG-FBEP
Donkergroen is aangesloten bij de Belgische Federatie Groenondernemers (BFG-FBEP).

Certificeringen

FSC (Forest Stewardship Council)
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is Donkergroen gecertificeerd voor de toepassing van FSC-hout (afkomstig uit verantwoord beheerde bossen) op projecten volgens het transfersysteem Chain-of-Custody (COC).

European Treeworker
Donkergroen heeft op het gebied van boomzorg, medewerkers die gecertificeerd zijn als European Treeworker. Daarnaast is Donkergroen een door Aequor erkend opleidingsbedrijf voor de groensector.

Lees hier meer over Boomzorg in het gelijknamige leaflet.